SocialHubPro

Veri Silme

Son güncelleme: 14.10.2026

SocialHubPro'ya bağladığınız hesaplara ait verilerin silinmesini istiyorsanız aşağıdaki yollardan birini kullanabilirsiniz:

  • Facebook / Instagram: Facebook › Ayarlar › Uygulamalar ve İnternet Siteleri bölümünden SocialHubPro'yu kaldırın. Meta bize otomatik bildirim gönderir ve ilgili tüm tokenlar ile istatistikler silinir.
  • TikTok: TikTok uygulamasında Ayarlar ve gizlilik › Güvenlik › İzinler › Uygulama izinleri bölümünden SocialHubPro'nun erişimini kaldırın; panelden de hesabı silebilirsiniz.
  • YouTube: Google hesap izinleri sayfasından SocialHubPro erişimini kaldırın.
  • E-posta: muradcan12@gmail.com adresine yazarak tüm verilerin silinmesini talep edebilirsiniz. Talepler 30 gün içinde işlenir.

Gizlilik Politikası · Kullanım Koşulları · Veri Silme